Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Ministerul apără gestionarea fazei inițiale a epidemiei

Timp de eliberare: 2021-01-20 17:07:43  Recunoscute: 2

China şi-a apărat marţi abordarea pandemiei COVID-19, declarând că va continua să comunice şi să coopereze cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii în combaterea virusului.


Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Hua Chunying, a făcut remarca după un grup independent de pregătire şi răspuns pentru pandemie, a declarat că China ar fi putut aplica măsuri de sănătate public ă mai puternic în ianuarie pentru a reduce epidemia iniţială de COVID-19, şi a criticat OMS pentru că nu a declarat o urgenţă internaţională până la Jan 30.


Hua a spus la briefing regulat de știri că în timp ce " Ar trebui, desigur, să ne străduim să facem mai bine, " aceasta nu a însemnat că răspunsul Chinei, a fost inadecvat.39.


China a luat măsuri decisive în detectarea timpurie, raportarea, izolarea și tratamentul pacienților infectați, iar aceste eforturi au redus numărul de decese și infecții, a afirmat Hua.


Realizările au fost recunoscute de oamenii de ştiinţă şi de experţii medicali din întreaga lume, a adăugat ea.


Fiecare ţară, nu numai China, ar trebui să depună eforturi pentru a rezolva mai bine crizele de sănătate public ă, a afirmat Hua.


Ea a citat informaţiile analizate de comisie, declarând că realitatea este că doar o minoritate de ţări a profitat pe deplin de informaţiile disponibile pentru a răspunde la dovezile unei epidemii emergente.


Raportul a venit ca o echipă de experți internațională a OMS a sosit în China săptămâna trecută pentru a efectua cercetări științifice comune cu oamenii de știință chinezi privind depistarea originii coronavirusului.


China sprijină conducerea OMS în lupta împotriva pandemiei și speră că alte țări vor oferi același sprijin și asistență organizației, a afirmat ea.


" Ne opunem vehement politizării problemei de depistare a originii coronavirusului, deoarece este în detrimentul cooperării comune internaţionale în răspunsul pandemic, " Ea a spus.


Anterior: Polarizarea politică, respingere...

Următor →: No

Anchetă