Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Aplicarea regulilor de închidere a COVID\\'ar putea fi fatal ă\\\\\\\\\\\\\\": secretarul de sănătate al Regatului Unit

Timp de eliberare: 2021-01-11 09:18:37  Recunoscute: 3

" De fiecare dată când încerci să îndrepţi regulile care ar putea fi fatale " şi să stau acasă a fost " cel mai important lucru pe care îl putem face împreună ca societate " Hancock a spus la BBC.


Hancock nu a exclus consolidarea restricțiilor în contextul cererilor de oameni de știință că normele actuale trebuie să fie mai stricte, admițând că Serviciul Național de Sănătate (NHS) a fost în " foarte gravă presiune " Bine.


" Oamenii nu trebuie să urmeze doar litera regulilor, ci să urmeze spiritul şi să-şi joace rolul. " El a spus.


Marea Britanie a raportat mai mult de 80,000 decese legate de coronavirus după înregistrarea altor decese 1,035, conform cifrelor oficiale eliberate sâmbătă.


Numărul total de decese în termen de 28 zile de la un test pozitiv COVID-19 s-a dovedit sâmbătă la 80,868.


Între timp, Marea Britanie a înregistrat alte cazuri de coronavirus 59,937, ceea ce a adus numărul total de cazuri de coronavirus din ţară la 3,017,409, datele au arătat.


Ultimele cifre au fost dezvăluite în timp ce oamenii de ştiinţă au sfătuit guvernul britanic au avertizat că măsurile actuale de închidere din Anglia trebuie să fie " mai stricte " pentru a atinge același impact ca și închiderea în martie 2020.


Robert West, care este membru al Grupului științific pentru gripa Pandemic ă privind comportamentele, care consiliază guvernul britanic&353;39, Grupul științific consultativ pentru situații de urgență (SAGE), a declarat s âmbătă că normele actuale sunt " încă permite o mulțime de activitate care se răspândește virusul " Bine.


West a declarat că, datorită noii variante de coronavirus, care se spune că este până la 70 la sută mai infecțios, măsurile de închidere trebuie să fie mai dure.


Anglia se află în prezent sub a treia blocare națională de la începutul pandemiei în țară.Pentru a readuce viaţa la normal, ţări precum Marea Britanie, China, Germania, Rusia şi Statele Unite au concurat împotriva timpului pentru a dezvolta vaccinuri coronariene.


Agenţii


Anterior: China\'s Hunan raportează creşt...

Următor →: Banca Mondială pentru a investi ...

Anchetă