Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Banca Mondială pentru a investi peste cinci miliarde de dolari în restaurarea africană

Timp de eliberare: 2021-01-13 09:55:16  Recunoscute: 1

Banca Mondială intenţionează să investească peste cinci miliarde de dolari în următorii cinci ani pentru a ajuta la refacerea peisajelor degradate, la îmbunătăţirea productivităţii agriculturii şi la promovarea mijloacelor de subzistenţă în regiunile Sahel, Lacul Chad şi Cornul Africii.


Finanțarea va sprijini agricultura, biodiversitatea, dezvoltarea comunității, securitatea alimentară, restaurarea peisajului, crearea de locuri de muncă, infrastructura rezistentă, mobilitatea rural ă și accesul la energie regenerabilă.


" Această investiție va contribui la îmbunătățirea mijloacelor de trai pe măsură ce țările își revin din cauza coronavirului și, de asemenea, la impactul pierderii biodiversității și al schimbărilor climatice asupra oamenilor și economiilor lor; " Davis Malpass, preşedintele Grupului Băncii Mondiale, a declarat în timpul reuniunii la nivel înalt a unei planete, care a avut loc practic pe Jan 11.


Moussa Faki Mahamat, preşedintele Uniunii Africane, 110; Comisia a declarat că restaurarea ecosistemelor naturale în uscaturile Africii aduce beneficii atât oamenilor, cât şi planetei.


Qu Dongyu, directorul general al Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură, a făcut apel la o amplitudine urgent ă a iniţiativei Marii Ziduri Verzi de restaurare a terenurilor degradate, crearea de locuri de muncă şi soluţionarea schimbărilor climatice.


Sprijinită de Unio&350;110; în 2007, Marele Zid Verde este Africa&353;39, inițiativa emblematică de combatere a schimbărilor climatice și a deşertificării și de combatere a insecurității și s ărăciei alimentare, cu scopul de a restaura sute de milioane de hectare până la 2030.


Qu a subliniat angajamentul FAO&351;39 în cadrul Iniţiativei privind Marele Zid Verde, declarând că organizaţia ONU a lucrat cu comunităţile locale din regiunea Sahel la o abordare cuprinzătoare în vederea redobândirii terenurilor, furnizând ştiinţa plantelor şi mecanizarea metodelor agricole tradiţionale pentru a transforma sistemele agroalimentare şi peisajele.

Anterior: Aplicarea regulilor de închidere...

Următor →: Echipa OMS pentru depistarea orig...

Anchetă